TOP
Hospital de Can Misses.

El número de casos lleus supera els hospitalitzats a les Pitiüses

Per primera vegada a les Pitiüses el número de casos lleus de coronavirus, que són 11, superen els 8 pacients ingressats. Entre els 11 casos lleus, s’hi compten les dos persones migrants que foren detingudes el passat dilluns a Formentera per haver-hi desembarcat irregularment.
Malgrat que aquests dos casos són asimptomàtics, hauran de mantenir una quarantena de 14 dies a les instal·lacions de l’Hospital de Can Misses. La resta del grup, format per 15 persones més, hauran de guardar aïllament durant una setmana. El menor ho farà al Centre Pare Morey d’Eivissa i la resta en unes dependències cedides per l’Ajuntament de Sant Josep.
Així mateix, els agents de la Policia Nacional, Guàrdia Civil i Policia Local que van tenir tracte amb ells, hauran de sotmetre’s a una prova PCR.

19 casos actius a les Pitiüses
A més, en les últimes hores, s’han registrat a Eivissa dos casos nous, lleus, corresponents al brot produït a l’illa veïna en l’entorn d’una família.
La xifra actual de pacients actius arriba als 19 i les altes suposen el 84,5% dels contagis. La xifra de professionals en vigilància activa descendeix fins als 2 quan es compleixen 47 dies sense contagis entre treballadors de l’Àrea de Salut.
Pel que fa a Formentera, comptant les dos persones migrades, hi ha dos casos actius, 11 persones ja recuperades i cal lamentar la defunció d’una persona major amb patologia prèvia.

Compartir

PROGRAMES