TOP

El Parlament aprova que els informatius d’IB3 tenguin més plantilla a Formentera

La Comissió d’Assumptes Institucionals donà el vistiplau de forma unànime a la proposta de la diputada Sílvia Tur, que demanava el reforç del personal dels informatius de la cadena autonòmica a Formentera, de forma proporcional a la resta d’illes per garantir una millor cobertura.
Segons Tur, el nou contracte de l’ens públic amb l’empresa LIQUID MEDIA per a la producció dels continguts informatius a totes les illes, no recollia cap augment estructural de plantilla en el cas de Formentera, i únicament reforçava la feina del redactor i el càmera que hi tenen base permanent amb el suport puntual d’un periodista freelance per un total de cinquanta jornades l’any.
Aquest reforç en la pràctica no suposa una millora real de la plantilla perquè la càrrega de treball ha augmentat per l’increment de producció de continguts i per la cobertura del Formentera, que actualment juga a Segona B.
LA diputada ha recordat que l’any 2005, moment en què es creà la delegació d’IB3 a Formentera, hi havia un total de sis treballadors, entre ells una delegada, dos redactors, dos càmeres i un tècnic.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES