TOP
Companyes i companys de Formentera Avui, Diario de Ibiza i Ràdio Illa, a més de Premsa i Comunicació del Consell, varen participar al taller. Foto: CIF

El periodisme de Formentera participa a un taller de llenguatge per la igualtat

L’àrea d’Igualtat i LGTBI va organitzar ahir a la tarda una formació sobre “Llenguatge inclusiu i no sexista” adreçada als mitjans de comunicació i personal que duu a terme tasques comunicatives a Formentera, a càrrec de la tècnica d’Igualtat del Consell Insular, Sofia Vergara Levitt.

Acció prevista al Pla d’Igualtat de Formentera 2019-2022
La consellera del ram, Vanessa Parellada, va ser l’encarregada de donar la benvinguda al taller, que s’emmarca dins de les accions previstes al primer Pla d’Igualtat de Formentera 2019-2022, que entre els seus objectius estableix el de millorar la imatge que es projecta de la dona i l’extensió de l’ús del llenguatge no sexista.
“Des de les institucions volem impulsar accions que ajudin a fer que tinguem una societat més igualitària, i aquesta volta demanem la implicació dels mitjans de comunicació perquè entre tots i totes fem una revisió i prenguem consciència que podem fer canvis als nostres discursos per fer servir un llenguatge més inclusiu”, destacava Parellada.
La xerrada amb col·loqui i intercanvi d’idees i es va convertir en un temps de formació i de debat entre els companys i companyes dels mitjans de comunicació més representatius de Formentera.

Compartir

PROGRAMES