TOP
Ple de la infància i joventut. Foto: CIF

El Ple de la Infància i Joventut telemàtic recull les inquietuds dels infants de l’illa

Avui al matí s’ha celebrat el Ple del Consell de Participació de la Infància i la Joventut de manera telemàtica. A la sessió, presidida per la presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i que ha comptat amb la vicepresidència de la consellera de Joventut, Vanessa Parellada, hi han participat els estudiants de les tres escoles de l’illa, CEIP Mestre Lluís Andreu, CEIP Sant Ferran de ses Roques i CEIP el Pilar de la Mola.

Exemple per als adults
La presidenta ha fet un repàs de la situació viscuda enguany arran la crisi del coronavirus i ha agraït als infants i joves l’exemple que varen donar als adults durant el confinament més dur. Alejandra Ferrer ha explicat que ara s’apropen unes festes de Nadal que “seran molt diferents de les que estam acostumats”, i ha demanat ajuda a nenes i nens perquè “continuïn donant exemple, com ha estat el de la tornada a les escoles” i ha compartit el desig de què el 2021 “puguem tornar a abraçar-nos”.

Pressupostos socials
D’altra banda, la presidenta ha fet un resum dels pressupostos en vista l’any 2021 i ha destacat “la part important d’ajudes a les famílies i empreses així com la part d’inversió, entre les quals ha destacat la nova escoleta i escola de Sant Ferran, la Residència per majors, el nou parc infantil de Sant Ferran i el parc de patinatge i usos esportius de Sant Francesc, una infraestructura molt esperada pels infants i joves de l’illa”.

VI Congrés Estatal
A la sessió s’ha visualitzat el vídeo del VI Congrés Estatal celebrat els passats 23 i 24 d’octubre i que va tenir participació de dos estudiants de Formentera. Tot seguit, els infants han explicat les seves demandes als responsables del Consell entre les quals han destacat les peticions de caràcter mediambiental, d’igualtat, de solidaritat, d’educació i de participació. Els responsables del Consell han agafat nota de les seves reclamacions i els han traslladat el seu compromís d’implicació.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES