El Formentera B ha caigut contra el filial del Portmany per la mínima.

El Portmany s’emporta el duel de filials (0-1)

El Formentera B s’ha quedat sense puntuar en la 16a jornada de Regional Preferent en perdre per la mínima davant el Portmany B (0-1).
En la primera part el conjunt roig i negre ha gaudit de dos bones ocasions per obrir el marcador just abans del descans. Al minut 41, Elio ha centrat des de banda dreta dins l’àrea i Jorge Jurado ha rematat, però el porter ha desviat la pilota en una actuació providencial. I al minut 45, amb un centre que ha deixat a More sol davant el porter visitant, tot i que el jugador local no ha pogut culminar l’ocasió.
En la segona part, l’entrenador del filial formenterer, Armando, ha donat entrada a Justin, que ha donat més fluïdesa al centre del camp. El gol del Portmany ha arribat al minut 68, amb un cop de cap del seu davanter que ha set impossible d’aturar pel porter formenterer, Osorio.
En la recta final del partit, el Formentera B ha posat una marxa més i ha assetjat l’àrea rival, però sense sort. En el temps afegit, Jurado ha tengut l’empat a les seves botes, però no ha aconseguit rematar amb claredat davant el porter portmanyí.