TOP
Imatge del brindis del PP.

El PP brinda per un canvi en les eleccions de maig en la seva trobada nadalenca

El PP de Formentera va celebrar ahir a la nit el seu brindis de Nadal i Cap d’Any després de dos anys sense poder fer-ho per la pandèmia covid-19.
Hi van assistir la secretària general Ana Negre, els consellers de la coalició Sa Unió al Consell, Javi Serra, Verónica Castelló i Cristina Costa, l’exalcalde Juanma Costa, a més de militants i simpatitzants de la formació.
Aquest any, que segons la formació opositora, ha estat “marcat pels continus problemes de l’equip de govern del Consell format per PSOE i GxF”, el president del PP de Formentera, Jose M. Alcaraz, va realitzar el brindis demanant “un canvi a millor i per a tots els formenterers en les pròximes eleccions de maig”.
Alcaraz va insistir en el canvi per poder tenir “un govern que solucioni l’estancament actual en contractes públics caducats com la del transport públic, la d’escombraries o la de les concessions de platja, situació que acaba perjudicant els serveis que reben els ciutadans”
El president del PP insular també va recalcar que “s’ha de reformular la regulació a s’estany des Peix i donar alternatives al fondeig d’embarcacions per donar solució a la gran demanda d’amarratges que hi ha i [a les barques] que es quedaran fora per la gestió del Consell”, a més de “tornar a tenir veu i comandament dins de l’Autoritat Portuària de Balears per reorganitzar el port de la Savina en benefici dels formenterers i no de la mateixa APB”.
En la seva intervenció, Alcaraz va agrair al grup de sis consellers de Sa Unió liderats pel seu portaveu, Lorenzo Córdoba, per “la gran quantitat d’iniciatives portades als plens del Consell i haver aconseguit l’aprovació de moltes”, propostes que “acaben millorant les polítiques de l’actual govern en benefici dels formenterers”.
A més, Alcaraz va informar els militants i simpatitzants del PP de l’acord a què van arribar a principis de desembre les juntes insulars de PP i Compromís amb Formentera de tornar a concórrer a les eleccions locals i al Parlament sota el nom de Sa Unió PP-Compromís. Ara, “és el moment de negociar les candidatures a les dues eleccions i presentar un equip preparat, moderat i cohesionat que generi il·lusió a l’electorat”, segons va explicar Alcaraz.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES