TOP
Grup Popular al Parlament de les Illes Balears. Foto: GPP

El PP reclama 5,8 milions d’euros extra per a Formentera en els pressupostos del 2021

El Partit Popular de les Illes Balears ha presentat 16 esmenes per un import de 5,8 milions d’euros als pressupostos del Govern per a l’any vinent en benefici de Formentera. Les esmenes estan dividides en quatre grans blocs: Educació, Habitatge, Medi Ambient i Sanitat.
Les millores als comptes d’Armengol presentades pel Grup Popular recullen les demandes del grup municipal Sa Unió PP-Compromís i de la junta insular del Partit Popular de Formentera i tenen per objectiu incrementar les inversions que l’illa rebrà el 2021 amb càrrec als pressupostos autonòmics.

Educació
En el primer bloc d’esmenes en matèria d’Educació, per un import de mig milió, se sol·liciten 150.000 euros per al concert educatiu amb l’escola de Ca ses Monges de Sant Francesc; 200.000 euros per a l’ampliació de l’IES Marc Ferrer; 100.000 euros per a augmentar l’oferta formativa d’FP a l’illa o 50.000 euros per a millorar l’oferta formativa de l’Escola d’Idiomes.

Habitatge
En matèria d’habitatge, s’ha presentat una esmena per a destinar 1,5 milions d’euros a la promoció de nous habitatges protegits.

Medi Ambient
Quant a Medi Ambient, es reclamen 750.000 euros per a l’ampliació i la millora de la Depuradora i la substitució de l’emissari a la Savina. A més, se sol·licita que en els pressupostos del Govern per a l’any que ve, s’inclogui una partida d’1,5 milions d’euros per a la instal·lació de fondejos ecològics en totes les illes, inclosa Formentera, i 100.000 euros per a un pla de reforestació de Cala Saona.

Sanitat
En l’àmbit sanitari, s’ha presentat una esmena per import de 500.000 euros per a dotar un servei d’hemodiàlisi a l’illa i evitar així els desplaçaments fins a Eivissa.

Transport
En matèria de transport, s’ha presentat una esmena per import de 250.000 euros per a compensar el pagament de la primera i la darrera barca que realitza el trajecte Formentera-Eivissa.

Compartir

PROGRAMES