TOP
Els consellers del PSOE al ple. D’esquerra a dreta, Ana Juan, Rafael Ramírez i Esteve Portas.

El PSOE denuncia la “situació d’extrema gravetat institucional” que pateix el Consell

L’Agrupació socialista de Formentera ha denunciat la situació “d’extrema gravetat” que en el seu parer s’està vivint al Consell de Formentera i que “està provocant que els temes que realment preocupen a la ciutadania com ara l’habitatge, la saturació turística o el futur del port quedin fora del debat i la gestió política”.

Per al PSOE, “el darrer capítol d’aquesta trama ha estat l’anunci aquesta setmana de les denúncies creuades que han protagonitzat Sa Unió i Llorenç Córdoba als Jutjats i la Guàrdia Civil”.

Davant aquests fets, el secretari general dels socialistes de Formentera, Rafa Ramírez, ha exigit “als protagonistes de les denúncies que si la Fiscalia Anticorrupció admet a tràmit aquestes greus acusacions, hauran de donar explicacions a la ciutadania. De nou aquest equip de govern està protagonitzant les portades dels diaris i els informatius per les seves diferències personals que pagam entre tots”, ha subratllat Ramírez.

Polítiques d’habitatge i places turístiques
Ramírez ha lamentat que “els que inevitablement estan pagant les conseqüències d’aquest espectacle vergonyós són els ciutadans de l’illa perquè Sa Unió manté la gestió paralitzada”.

Des del PSOE de Formentera recorden que “no s’està fent cap iniciativa en política d’habitatge” i animen també al Consell a aplicar la congelació de places turístiques aprovada la passada legislatura. “Ara que el PP sembla que ha canviat 180 graus el seu discurs a les Balears sobre la saturació turística, i si són tan ecologistes, animam a Sa Unió que rectifiqui i elimini les places turístiques a l’illa que varen quedar congelades la passada legislatura”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES