TOP
José Ramón Mateos, delegat d’UGT a Formentera, a Ràdio Illa.

El Suprem dóna la raó a UGT davant del Consell per mala praxi en la selecció de personal

El Tribunal Suprem no ha admès el recurs de cassació presentat pel Consell davant la sentència guanyada per UGT el 2020 i que imputava a l’administració insular per mala praxi en els processos de selecció de personal.

En una nota enviada als mitjans, el delegat d’aquest sindicat a Formentera, José Ramón Mateos, assenyala que “UGT Serveis Públics va denunciar la falta d’idoneïtat dels tribunals destinats a decidir sobre la contractació de personal interí o temporal de la institució insular i la justícia li va donar la raó”.

Ara, després del recurs interposat pel Consell, el Tribunal Suprem confirma la decisió presa i condemna a la institució a pagar les costes processals, que fixa en 1.500 euros.
Contra aquesta resolució, i de conformitat amb el que es disposa en l’article 90.5 de la Llei de la Jurisdicció contenciosa administrativa, no cap cap recurs.

Des d’UGT s’apunta que “el Consell Insular s’ha obstinat massa voltes a incomplir la llei, malgrat tots els consells, avisos, advertiments i recursos fets des del sindicat. S’ha incomplert la llei i això ha suposat una despesa innecessària”. D’altra banda, es considera que “queda patent que el Consell va errar en les seves decisions cometent una infracció de la llei amb procediments que no s’ajustaven a la legalitat”.

Des del sindicat asseguren que estan “complint amb el seu deure dins de l’administració pública, treballant per aconseguir més transparència i evitant que en cap cas puguin produir-se més infraccions”. Així mateix, recalquen que continuaran fent feina en la mateixa línia que han fet fins ara, “vetllant pels drets dels i les treballadores del Consell de Formentera dins de la legalitat”.

Compartir

PROGRAMES