TOP

Els concerts del Festival Son Estrella Galicia Posidonia no es faran en espais naturals

La primera edició d’aquest festival que combina música, natura i gastronomia tendrà lloc a la nostra illa entre el 6 i el 8 d’octubre i preveu reunir un màxim de 300 persones.
El festival vol mantenir en secret el nom dels músics convidats i fins i tot dels escenaris on tendran lloc les actuacions. Ara bé, arran de la polèmica sorgida a les xarxes socials sobre si els concerts es farien en espais protegits de Formentera, el director del Festival, Julio Gómez, ha aclarit a Ràdio Illa que els concerts amb escenari i equip d’amplificació tendran lloc durant dues nits en un bar i a la plaça d’un poble de l’illa i en cap cas, en espais naturals.
Gómez també ha concretat que el concert a la plaça serà gratuït i obert al públic en general.

Recitals “en format trovador”
D’altra banda, el Son Estrella Galicia Posidonia també ha programat diverses rutes per zones amb rellevància mediambiental i històrica, com el Parc Natural de ses Salines o el far de la Mola.
Gómez ha indicat que les rutes tendran la peculiaritat de comptar amb un músic que “en format trovador” interpretarà dos temes musicals en acústic en les tres parades que tendrà cada ruta (al principi, al mig i al final). Les excursions, d’entre 3 i 4 km, comptaran a més amb l’aportació d’un expert que farà les oportunes explicacions mediambientals, patrimonials o històriques.
Aquestes excursions a peu, afegeix Gómez, “no estan obertes al públic i només hi podran participar els assistents al Festival, aquesta limitació s’ha establert per no saturar els espais on es porta a terme l’activitat”.
Les rutes seran seguides per un màxim de 100 caminants, de manera que les 300 persones que participen en el Festival es dividiran en tres rutes diferents.
El preu del Son Estrella Galicia Posidonia per persona és de 150 euros sense allotjament. El 33% dels sous que recapti el Festival es destinaran al Save Posidonia Project.

Compartir

PROGRAMES