TOP
Bombers intervenen en l’accident del vehicle prop del Pilar de la Mola. 7bts

Els dos ferits en l’accident d’ahir a la Mola reben l’alta

Els dos ferits lleus que ahir van patir un accident de trànsit devers les 14 hores a la carretera PM 820, a la sortida del Pilar en direcció al far de la Mola, van rebre l’alta ahir a les 22 hores, després de ser traslladats en ambulància a l’Hospital de Formentera i romandre-hi unes hores en observació.
Es tracta d’un home espanyol de 31 anys i una dona brasilera de 34 anys, que van poder sortir pel seu propi peu del vehicle. Ell ha patit una ferida al front i abrasions, i ella contusions i algunes abrasions, tal com informa l’Ib Salut.
Segons ha pogut saber Ràdio Illa, l’accident només va tenir un vehicle involucrat, la furgoneta Citroën Berlingo platejada que, per raons que es desconeixen, sortí de la carretera.
Fins al lloc dels fets hi acudiren els serveis sanitaris, Guàrdia Civil, Policia Local i una dotació de bombers, amb una ‘pick up’ d’intervenció ràpida i una bomba urbana lleugera. Després d’apartar el vehicle de la carretera, es netejà la zona i es va poder restablir la circulació a la via.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES