Els ecologistes organitzen la primera gran manifestació de la legislatura contra la gestió turística del Govern balear

L’acte tendrà lloc a Palma el dissabte 23 de setembre i vol portar al carrer la protesta contra la política turística de l’executiu autonòmic i en concret contra la gestió de la conselleria de Turisme que dirigeix el vicepresident Biel Barceló, de Més per Mallorca.

Sota el lema «Fins aquí Hem Arribat! Aturem la massificació turística», entitats com el GOB o Terraferida, entre d’altres, pretenen convocar a diversos milers de persones a la plaça d’Espanya de Palma per exigir al Pacte d’Esquerres un canvi radical en les seves polítiques.
Un dels principals arguments dels ecologistes és la nova Llei del Lloguer Turístic. Les entitats proteccionistes consideren que el Govern ha donat massa màniga ampla als propietaris de pisos per llogar a turistes i asseguren que això és el principal focus de la massificació turística que estan patint les illes en els últims anys.

No és la primera vegada que les entitats ecologistes es manifestaran en contra d’un govern progressista. L’any 2003 el GOB organitzà un acte per denunciar que l’executiu de Francesc Antich no hagués aturat la construcció massiva a Mallorca.

About Author

Comments are closed.

background