Els formenterers tendran decomptes en el Festival SON Estrella Galícia Posidònia

La II edició del Festival SON Estrella Galícia Posidònia arriba a la nostra illa del 12 al 14 d’octubre amb el suport del Consell. Emmarcat dins els actes de la campanya «Descobreix Formentera a l’octubre». Aquest festival ofereix tres jornades de música, gastronomia i natura que serveixen per a redescobrir l’illa i gaudir de la tardor formenterera amb actuacions en directe, excursions i gastronomia local amb el toc gallec d’un xef estrella Michelin.
Tant els artistes com les localitzacions tornen a ser secretes i es desvetllaran durant el mateix festival. Enguany, i per a fer partícips d’aquest esdeveniment als residents, a més del concert gratuït que se celebrarà el divendres 12 d’octubre al Pilar de la Mola en el marc de les festes del poble, l’organització del festival ha establert una sèrie de «beneficis especials» per als residents.
Així, tant el dissabte 13 tarda/nit com el diumenge 14 al migdia, els residents podran comprar entrada per a cadascun dels dos esdeveniments programats per aquests dies per un preu especial de 50 euros (en cada cas). El preu inclou concerts, menjar i beure.

About Author

Comments are closed.

background