TOP
L’accés a l’UCI de Can Misses.

Els pacients d’UCI de Can Misses ja no tenen covid-19

Els tres pacients que estan ingressats a la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital de Can Misses ja han donat negatiu en proves separades per una setmana de covid-19. Ja fa una setmana d’aquesta circumstància per la qual cosa l’UCI de l’Hospital Can Misses ja està “neta”, segons informa l’IbSalut. Tot i això, es manté un box d’aïllats davant la possibilitat d’algun nou ingrés per covid-19.
Ja fa 51 dies que no es produeix cap ingrés a UCI. No obstant això, aquests tres pacients romanen en cures intensives, ja que encara que estiguin lliures de virus segueixen la seva recuperació, i es troben estables dins de la gravetat. Aquests tres pacients d’UCI van ingressar el 24 i el 27 de març i l’últim d’ells el 7 d’abril. D’aquests només un roman amb ventilació mecànica.

La pandèmia a Formentera i Eivissa
Formentera compta amb dos casos actius de covid-19, es tracta d’una gestant asimptomàtica ingressada a l’Hospital Can Misses i un pacient que presenta símptomes lleus i resta aïllat a casa i atès per la UVAC. D’ençà de l’inici de la pandèmia s’han diagnosticat nou positius de Formentera. A més, dels dos casos esmentats, sis pacients ja s’han recuperat i han rebut l’alta i s’ha produït una defunció,
En el conjunt de les Pitiüses s’han detectat 173 casos d’ençà que començà la pandèmia. D’aquests, queden 20 casos actius, havent descomptat 141 persones recuperades que han obtingut l’alta i 12 defuncions.
Entre l’Hospital de Can Misses i Can Vilàs hi ha 17 persones hospitalitzades per coronavirus. Així mateix, altres tres persones, dos a Eivissa i una a Formentera, reben atenció de les UVAC en els seus respectius domicilis. A les Pitiüses hi ha un professional sanitari infectat i altres cinc sotmesos a vigilància.
El 81,5% dels pacients pitiüsos s’ha curat i s’arriba als 51 dies sense nous ingressos a l’UCI.

Compartir

PROGRAMES