TOP
Gala de l’Esport 2019.

Els premis de l’esport de Formentera distingeixen al Basket Formentera, Juan Zapa, Andrea Romero, Alex Buchau i Trasmapi

Ahir a la nit se celebrà a la Sala de Cultura (Cinema) la Gala de l’Esport 2018 de Formentera. Un acte amb el qual s’ha volgut reconèixer i premiar els mèrits de les persones, associacions, club esportius i entitats privades que, en l’àmbit de l’illa de Formentera es dediquen a l’esport.
Els guardons que s’han entregat han estat el de:

Millor entitat col·laboradora de 2018 patrocinadora, a la naviliera Trasmapi, per donar suport a les entitats esportives de Formentera. Per la seva col·laboració en l’organització i promoció dels esdeveniments esportius de la nostra illa. La seva ajuda constant a les escoles esportives de Formentera.

Millor club esportiu, Club Basket Formentera, per la incansable implicació de l’entitat i els seus dirigents en el foment dels valors ètics i la formació a través de l’esport. Per fomentar i promocionar l’esport femení a Formentera. Per fomentar l’esport inclusiu de les persones amb necessitats especials.

Premi a la trajectòria esportiva a Juan Zapateria ‘Zapa’. Aquesta distinció s’ha donat per l’esforç personal de tota una vida competint i practicant l’esport en diferents disciplines. Pel foment de l’esport a Formentera. Pels anys que porta donant suport al món esportiu de forma altruista. Entre l’any 1983 i 1987 va ser regidor de Cultura i Esports. Per la seva trajectòria com esportista, dirigent, i organitzador incansable de proves. Per fomentar els valors de l’esforç, la constància, la implicació i el respecte cap a la resta.

Millor esportista de la temporada 2018, a Andrea Romero. L’atleta ha estat campiona d’Espanya de 1.500 metres llisos de pista coberta. 1a classificada al campionat d’Espanya de cros per clubs. Va obtenir la 41 posició al campionat d’Europa de cros. I la millor marca absoluta balear als 3.000 metres llisos.

-Distinció Especial per Alex Buchau. A més, amb caràcter excepcional, segons recullen les bases reguladores dels premis “es podrà proposar al Jurat la concessió de distincions especials a les persones que, per la seva trajectòria siguin mereixedores d’aquest guardó” i en aquesta edició dels premis el jurat ha trobat motius evidents per atorgar la distinció especial a un esportista de Formentera, amb una llarguíssima trajectòria en el món de la vela, que segueix competint activament i que en aquest any 2018 ha aconseguit el Campionat del Món absolut de la classe Raceboard, el regatista Alex Buchau.
El Jurat, compost per representants de les diferents entitats esportives i dels grups polítics amb representació al Ple del Consell, presidit pel conseller d’Esports i amb la presidència d’honor del president del Consell, Jaume Ferrer ha estat l’encarregat de triar als guardonats.

Compartir

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES