TOP
autobús públic a Eivissa

Els residents a Formentera tenim bus gratuït a Eivissa; gestions necessàries

Durant el que resta d’aquest any i tot el 2023, el transport públic en bus és de franc tant a Formentera com a Eivissa on, perquè aquesta gratuïtat sigui efectiva, heu de demanar la targeta ciutadana d’autobús a la seu electrònica del seu Consell Insular.

Cal recordar que la gratuïtat del servei és efectiva a totes les línies de servei públic d’autobús del Consell d’Eivissa, inclosa la línia de l’aeroport, sempre que es disposi d’una targeta multiviatge (T-General, T-Plata, T-Daurada o T-Jove). En cas que una persona pugi a l’autobús sense targeta, haurà de pagar el bitllet senzill, ja que aquests no estan bonificats perquè el Govern estatal sols subvenciona els bons multiviatges.

Com tramitar la targeta multiviatge
Per a obtenir la T-General de manera presencial cal demanar cita al web del Consell d’Eivissa o cridant al 971 19 59 06. També es pot aconseguir a través de la seu electrònica de la institució insular. Per dur a terme aquest tràmit es requereix el certificat electrònic o el sistema Cl@ve.

L’expedició de la targeta és de franc, i es pot recollir a la seu de Consell o a qualsevol altre punt habilitat, com ara el Punt Jove de Sant Antoni, l’Ajuntament de Santa Eulària o el Centre Cultural de Jesús. El personal del Consell avisarà telefònicament als sol·licitants de les targetes per avisar-los que ja poden passar a recollir-la.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES