TOP

Els socis podran comprar a partir de divendres les entrades pel partit de Copa contra l’Athletic

El Formentera ha anunciat que posarà a la venda 3.000 entrades per al partit de Copa del Rei contra l’Athletic Club, del dimecres 25 d’octubre. L’entitat roig-i-negre indica que repeteix l’experiència de la passada temporada i que el desplegament de les grades supletòries també serà similar.

Les primeres localitats les podran adquirir els socis a partir d’aquest divendres 13 d’octubre de 17 a 19h. Els socis també podran comprar entrades de forma exclusiva el dissabte, d’11.00 a 13.00 h, i dilluns de 17.00 a 19.00 h.

Després s’obrirà la venda exclusiva per a residents a Formentera: serà el Dimarts 17 i dimecres 18 d’octubre de 17.00 a 19.00 h (això sí, s’haurà de presentar certificat de resident).
La Venda a públic en general serà a partir del dia 19.
Hi haurà dos preus d’entrada, depenent de la situació en les graderies, la localitat de la Tribuna de llevant i de ponent sortirà a 60 euros, i les de la grada del Gol a 50 euros.

Els socis es podran beneficiar d’un descompte de 10 euros en el preu. A més, tots els esportistes que formen part del futbol base del club tendran entrada gratuïta.

Enguany com a novetat, s’aplicarà un descompte del 50% per als menors de 16 anys que siguin residents a Formentera. En aquest cas, serà obligatori presentar el DNI per accedir al camp el dia del partit de Copa del Rei.

Les entrades es vendran a les taquilles del camp de futbol. El marxandatge es podrà adquirir en una caseta de fusta que hi ha ubicada al costat de les taquilles del camp, on hi haurà bufandes commemoratives d’aquesta eliminatòria, les noves camisetes d’aquesta temporada i més productes diversos del club. Tot aquest material estarà disponible entre la setmana del 16 al 20 d’octubre.

Pel que fa al muntatge de les graderies, se seguirà el mateix esquema que la temporada anterior contra el Sevilla FC. Es muntaran graderies supletòries a cada costat del camp i donaran seient per a 3.000 espectadors. El muntatge dels mòduls començarà dia 16 d’octubre una feina que estarà llesta per als partits contra l’Hèrcules, l’Athletic Club i el Mallorca.
A més ja s’ha publicat el cartell per promocionar la cita de la Copa del Rei, on apareix el perfil d’un ballador pagès i un dantzari d’aurresku.

Compartir

PROGRAMES