TOP
Un dels efectius del servei de Socorrisme amb una cadira amfíbia per al bany adaptat. CIF

Els socorristes rescaten a 40 persones durant la temporada 2022

El passat dilluns 31 d’octubre va finalitzar el Servei de Socorrisme i Salvament de Platges d’aquest 2022 a Formentera. En total, els socorristes han realitzat 1.329 assistències sanitàries, de les quals 22 varen requerir evacuació per assistència al centre hospitalari i 40 varen ser rescats de persones. Cal destacar que una de les persones rescatades va perdre la vida a conseqüència d’haver patit un ofegament en aigües de Migjorn el passat 17 de juny. D’altra banda, els socorristes també han atès 927 incidències per picades de borns i 41 per altres picades.

Falta de personal
El servei de socorrisme es presta entre l’1 de maig i el 31 d’octubre, i la plantilla completa ascendeix a 25 efectius, tot i que aquest any només s’han pogut contractar 20 efectius a causa de la falta de personal. El conseller d’Interior, Josep Marí, ha agraït als socorristes la seua implicació, “gràcies al sobreesforç que han fet fent hores extres hem pogut oferir el servei de manera completa”.

Platges adaptades i cardioprotegides
Recordam que les platges des Arenals i es Pujols estan adaptades perquè s’hi puguin banyar persones amb mobilitat reduïda. En total, 35 usuaris han gaudit d’aquest servei que es presta amb una cadira amfíbia.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES