TOP

Els TEDAX imparteixen un curs a Formentera

Aquesta setmana el grup Tedax (Tècnic Especialista en Desactivació d’Artefactes Explosius) de la Guàrdia Civil va impartir un curs de formació als cossos d’emergència de l’illa de Formentera. A la reunió, que va tenir lloc a les dependències de la Policia Local van assistir membres de la Policia Local, de Protecció Civil, de la Guàrdia Civil de Formentera, del cos de bombers de Formentera i del Servei de Socorrisme, entre altres.
Els especialistes del Grup Tedax van informar de com han d’actuar els cossos d’emergències en possibles situacions de risc per la seguretat ciutadana o de rescats en llocs de difícil accés on s’ha d’accedir fent petites voladures.

Explosius de la Guerra Civil
En aquesta formació també es va parlar de les actuacions més habituals d’aquest grup a Eivissa i Formentera en els darrers anys, com són la troballa d’explosius de la Guerra Civil o de bengales de senyalització marítima que arriben a les platges arrossegades pel corrent marí. A l’acte també van assistir el conseller de Presidència, Bartomeu Escandell, que va agrair que es duguin endavant aquest tipus d’iniciatives per millorar la formació dels cossos d’emergències de l’illa, així mateix també va agrair la col·laboració entre els cossos de seguretat “per fer de Formentera un lloc més segur”.

Compartir

PROGRAMES