El Formentera duu 3 empats des de que va iniciar-se la lliga. SDF

Empat in extremis contra el CE Manresa (1-1)

El Formentera ha empatat avui el tercer partit de lliga RFEF consecutiu contra el CE Manresa.
Els roig-i-negres han sortit pressionant molt a dalt i han tingut el control del partit durant la primera mitja hora. El Manresa aguantava els atacs dels homes de Míchel Alonso esperant per llençar algun contraatac.

Molts córners a favor dels formenterers, que no aconseguien avançar-se tot i les ocasions. Al minut 38 el Manresa muntava un contraatac molt perillós que acabava dins l’àrea local amb un xut desviat. A partir d’aquest moment el Manresa ha despertat i ha tingut les millors ocasions per trencar la igualtat. A les acaballes de la primera part Diego Díaz ha set substituït per Julen Ekiza, després d’una jugada en la qual s’ha fet mal. Afortunadament no s’ha lesionat.

La segona part ha començat amb el Manresa atacant amb una marxa més que a la primera part. I el premi ha arribat ràpidament, al minut 52 Jaume Pascual aprofitava una pilota mal defensada pels de Míchel Alonso per posar el 0 a 1 al lluminós. El Formentera ha intentat reaccionar, amb una ocasió claríssima de Llario, que ha tingut un mà a mà amb el porter rival, però el seu xut ha marxat fora. Al minut 90, quan semblava tot perdut, Salinas ha marcat l’empat dels locals després d’un contraatac (1-1).

La setmana vinent, la SD Formentera jugarà contra el Terrassa en el primer viatge a la península, el partit serà diumenge a les 12 h.