Celebració del gol local (Foto: Pep Toni Bartolomé Tur)

Empat injust: mereixien la victòria (Formentera 1 – 1 Badalona)

Empat dels roig i negre contra un Badalona molt físic. Amb aquest resultat els homes de Michel Alonso es mantenen en la lluita per la cinquena plaça que dóna accés al play-off d’ascens.
El partit ha començat amb el Badalona pressionant molt a dalt sense deixar als roig i negre sortir amb la pilota controlada. Una primera part molt rocosa i travada, on no hi ha hagut gaires ocasions de gol. Al minut 40 el Badalona s’ha avançat mitjançant un xut de Peke, en l’única ocasió que els catalans han tingut (0-1). Al minut 45 el Formentera ha tret un córner i Gorriz ha rebut un cop de colze dins de l’àrea, provocant-li un tall amb sang a la cara, que l’àrbitre no ha sancionat amb penal. Amb 0-1 s’ha arribat al descans.
A la segona part els roig i negre han sortit decidits a empatar el partit, millorant el joc desplegat a la primera meitat. El Formentera gaudia d’ocasions i el Badalona es defensava. Al minut 62 Salinas ha empatat pels formenterers, igualant l’encontre (1-1). Els homes de Michel Alonso controlaven el joc i portaven perill a la porteria del Badalona, però al minut 77 Mena ha vist la segona targeta groga i ha deixat al seu equip amb un home menys. Tot i jugar amb desavantatge el Formentera ha seguit gaudint d’ocasions de gol fins al final del partit, però l’electrònic ja no s’ha mogut.
El pròxim partit es jugarà el diumenge 16 d’abril al camp del Prat, a les 12h.