TOP
Els capitans d’ambdós equips amb la tripleta arbitral en la salutació protocolària (Foto: SD Formentera / Pep Toni Bartolomé)

Empat inoportú (Formentera 0 Europa 0)

El Formentera només ha pogut aconseguir l’empat aquest migdia contra l’Europa barceloní en un partit espès que ha acabat sense gols. Amb aquest resultat i les victòries dels rivals directes del Formentera, l’equip de Michel Alonso torna a sortir ara dels llocs de promoció d’ascens que els roig i negre lluitarà en les tres finals que queden per jugar. L’empat tampoc serveix per certificar matemàticament la permanència que està pràcticament amarrada i que només un daltabaix sense precedents en les setmanes vinents podria impedir.

Pel què fa el que és estrictament esportiu vist en el Municipal, el joc no ha brillat per la seva qualitat, en cap de les dues esquadres. L’equip visitant ha vingut a posicionar-se bé en defensa i a no deixar córrer els roig i negre, esperant les seves oportunitats en les contres. Així i tot, el Formentera ha tingut un bon tram final de la primera part en el que hauria pogut marcar un gol, amb ocasions no molt clares, en aproximacions que acabaven amb tímids xuts des de fora l’àrea.

En canvi, i després d’un inici força decebedor i encallat per part dels dos equips en la segona part, l’Europa s’ha fet amo del joc en l’equador de la segona part, amb tres canvis que han revolucionat el seu joc. L’equip del barri de Gràcia es juga la permanència -que té molt complicada- i ha anat a buscar el partit, tot i que sense grans ocasions. El vent, de fet, ha estat una xacra pels dos conjunts a l’hora de construir un joc ben lligat. Al final, amb un mig camp romput, els dos equips s’han assetjat en anades i vingudes de camp a camp, però el marcador no s’ha mogut.

La setmana vinent el Formentera viatjarà a Terrassa per jugar contra un equip que també s’està jugant la permanència encara que la té força ben encarada.

Compartir

PROGRAMES