TOP
Entrada del local amb el precinte de la Guàrdia Civil. JRM

Entren a robar a Sa Pizza enduent-se la caixa enregistradora

Un cop de roc per rebentar el vidre del local en qüestió ha estat el modus operandi emprat la nit passada per la persona que ha entrat a robar al local de pizzes per emportar Sa Pizza del carrer Pla de Rei de Sant Francesc.

Ha estat una patrulla de la Guàrdia Civil la que s’ha trobat el vidre del local esberlat amb una pedra, i davant la impossibilitat de localitzar al propietari en un primer moment, els agents han entrat a revisar l’interior del local i han procedit al seu precinte.

Gravació del delicte
Hores després ja s’ha pogut contactar amb els responsables del negoci, que són a Itàlia, i que enviaran algú en la seva representació per a interposar la corresponent denúncia. La Guàrdia Civil disposa de gravacions de la càmera de seguretat del local, que hauria enregistrat al lladre quan aquest trencava el vidre de l’entrada i, una volta dins el negoci, s’enduia la caixa registradora on, pel que sembla, sols hi hauria una petita quantitat de monedes per a donar canvi, ja que la pizzeria roman tancada aquests dies.

La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de les investigacions i són rere la pista de l’autoria del robatori. JRM

Diversos robatoris
Tant el fet de rebentar el vidre de l’entrada com el fet de sostraure la caixa enregistradora, guarden similituds amb altres fets delictius esdevinguts darrerament a la nostra illa, on en aquestes festes de Nadal i la seva vigília s’han registrat diversos robatoris. Recordem que aquesta mateixa setmana un jove resident a l’illa ha estat detingut per la comissió de quatre robatoris similars (a la botiga Coral Vermell, la cafeteria de l’IES Marc Ferrer, el supermercat Es Cap i a l’estació de servei Repsol), i que la nit del Black Friday van entrar a robar a la botiga Atmósfera Sport del carrer Santa Maria de Sant Francesc.

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES