TOP
Juanjo Escandell, en un fotograma d’un vídeo de sensibilització del Consell.

“Es covid és una merda” de Juanjo Escandell i Ràdio Illa surten a Catalunya Ràdio

El vídeo de la campanya del Consell “Ara més que mai cuidem les nostres emocions” i Ràdio Illa han set protagonistes en un dels espais més escoltats de Catalunya.
Ahir dijous a la nit, en el programa Catalunya Nit de Catalunya Ràdio, conduït pel periodista Kílian Sebrià, es va citar el mitjà de comunicació de Formentera, primerament aclarint que Ràdio Illa “no és l’emissora del candidat a la Generalitat, Salvador Illa”. La coincidència del nom de l’exministre de Sanitat i de la ràdio pública de Formentera va donar lloc a un moment de distensió en aquest espai de caràcter eminentment informatiu.
A continuació, la ràdio catalana va emetre un fragment dels primers segons del programa De Far a Far de dijous, en què després del tradicional “bon dia radioillencs“, es podia escoltar el principi del vídeo de la campanya del Consell. En aquest tros del vídeo, dirigit per Alfredo Montero, apareix l’esportista Juanjo Escandell, del GE Espalmador, dient: “Es covid és una merda, ens ha fotut a tots, però n’hem de sortir”. Per presentar aquest arxiu d’àudio, al Catalunya Nit es digué que a Ràdio Illa “et desperten amb missatges contundents que són clar i català”.

Escoltau aquí el fragment del Catalunya Nit.

Compartir

PROGRAMES