Julen Ekiza celebra el gol de l’empat (Foto: SD Formentera / Pep Toni Bartolomé Tur)

Es deixen dos punts amb el cuer (Formentera 1 Eixea 1)

El Formentera, líder de la categoria, ha empatat contra pronòstic amb el cuer, l’Eixea, aquest diumenge al Municipal de Sant Francesc.

Els aragonesos s’han avançat en el minut 23 després que Kanouté perdés una pilota fora de l’àrea i Alex Sánchez piqués bé la pilota davant la sortida d’Oscar. A partir d’aquell moment, els roig i negre han començat a llevar-se la son de les orelles i ha començat a arribar a l’àrea contrària sense inquietar excessivament el porter rival.

Ha sigut en la segona part quan els homes de Michel Alonso s’han bolcat sobre la porteria contrària i després del gol de penal Julen Ekiza al 54, només la manca de punteria ha impedit aconseguir la victòria per un Formentera que atacava en un monòleg sense patir massa per les contres dels visitants.

Ara els roig i negre segueixen al capdamunt de la categoria, això sí, amb només un punt de marge sobre el segon, el Terol, que ha derrotat l’Andratx per 2 a 0. La Setmana vinent, Michel Alonso i els seus viatjaran fins Tarazona per enfrontar-se a un rival de mitja taula que va posar les coses molt difícils en el Municipal en el partit de la primera volta.