TOP
A més de directora de l’Escola de Música i Dansa, Úrsula Pomar és docent de flauta travessera.

Escola Municipal: música a partir dels 5 anys i dansa a partir dels 3

Úrsula Pomar, directora de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Formentera, repassa l’oferta docent d’aquest centre educatiu i els seus principals continguts. A més dels quatre cursos d’estudis reglats de grau elemental (a partir de vuit anys) de música, amb els instruments de flauta travessera, guitarra, piano, trompeta i clarinet, a l’escola s’imparteix l’oferta reglada de dansa (a partir de vuit anys).

Així mateix, en el centre alumnes de totes les edats poden gaudir d’un ampli ventall de formacions no reglades, com el taller de música tradicional, el taller de percussió o la integració en la Coral Polifònica o la Banda Municipal.
Des d’aquest divendres fins al dimecres de la setmana vinent resta obert el període de matrícula per als antics alumnes de l’Escola de Música i Dansa, així com les preinscripcions per als nous alumnes. Es poden presentar les sol·licituds telemàticament a lOVAC, o presencialment a l’OAC.
Per aclarir dubtes o obtenir més informació, els interessats us podeu adreçar al correu electrònic escolamusica@conselldeformentera.cat, al web escolamusica.conselldeformentera.cat, per WhatsApp al telèfon 627 64 20 93, o acudir a les instal·lacions de l’Escola (sobre la biblioteca) a partir de dilluns 4 de setembre de 16 a 19 h.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES