L’Olot s’ha avançat ja al minut 2 de joc. 7bts

Esgarrapada de l’Olot a Formentera (Formentera 1- Olot 4)

El Formentera ha pagat cares les baixes a la defensa i ha rebut un seriós correctiu per part de l’Olot, que venia avisant les darreres jornades d’una sensible millora en joc i resultats que s’havia traduït en sengles victòries davant el València Mestalla i la Penya Deportiva Santa Eulària.
Amb aquest resultat els roigs-i-negres es col·loquen al mig de la taula classificatòria amb 32 punts.

El partit s’ha complicat aviat, quan al minut 2 de joc l’Olot ha aprofitat una pèrdua del Formentera a la sortida per avançar-se al marcador mitjançant un xut de Valverde (0-1). Joc incòmode i moltes baixes, fins a sis, que condicionaven als homes de Míchel Alonso, que sense ocasions de gol han anat al descans.

La segona part ha començat igual de malament pels interessos formenterers, que han vist com Busquets al minut 50 posava el 0-2, després que a la defensa local li faltés contundència. Al minut 55 Ernest Forgàs ha marcat el 0-3 després d’un refús del porter Óscar Santiago.
El Formentera s’ensorrava i al minut 67 ha rebut el 0-4 en una jugada de Xumetra, que ha batut Santiago amb una vaselina.
Alguns aficionats del Municipal començaven a desfilar i els jugadors quedaven capcots al camp. Al minut 81 Górriz ha provocat un penal, que Julen Ekiza ha transformat per maquillar l’electrònic (1-4).

Càstig sever el que ha rebut el Formentera, que ha trobat a faltar les baixes en l’equip titular.
La pròxima setmana viatjarà la península per enfrontar-se al Deportivo Aragón, equip que també està a la zona mitjana de la taula. El partit es jugarà diumenge vinent a les 11 h.