Esport, concerts i contacontes pel Dia de les Illes Balears

Les activitats del Dia de les Illes començaran aquesta tarda amb un taller per elaborar un mural sobre el menú tradicional illenc, la cita és a la Biblioteca Marià Villangómez, entre les 17.30 i les 19.30 h.
Demà els actes comencen a les 11 h, amb la celebració de la IV Cursa Solidària per a la Dona. A les 13.00 hores tendrà lloc l’acte institucional a la plaça de la Constitució de Sant Francesc, que serà seguit d’una gran paella solidària a preus populars, a favor de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, a l’envelat de l’aparcament de sa Senieta. Ja al vespre, i a partir de les 20.30 hores, la Casa del Poble de la Mola acollirà el Concert de les Illes Balears, amb l’actuació del Caliope Trio i en Bep Marquès.
Les activitats per celebrar el dia de les illes s’estendran al dijous 8 de març, amb el contacontes «Cuentos para valientes» que tendrà lloc a la biblioteca de Sant Ferran a les 17 hores. Així mateix, el dissabte 10 de març al migdia, a la plaça de la Constitució, hi haurà la Mostra de balls tradicionals, amb les dues colles locals i tres agrupacions de la resta de les Balears, mentre que també dissabte 10 de març a les 20.30 hores, a la Sala de Cultura (al Cinema), s’escenificarà l’obra «Es Mijorals de Don Mariano» de la companyia Es Molí.

About Author

Comments are closed.

background