Èxit de públic a ses Illetes per veure la Fórmula Kite

Molts aficionats o curiosos -grups d’amics, famílies o en solitari- s’han aplegat aquest diumenge a la platja d’Illetes per veure els millors especialistes de surf de vela competir en les aigües de Formentera en el marc de la darrera jornada del Flying Sardine FKSS 2020 Formentera, organitzada amb la col·laboració del Consell de Formentera i el Club de Vela de Formentera.

Pel que fa a la competició, el rus Denis Taradin s’ha proclamat guanyador de la Flying Sardine FKSS 2020 Formentera per davant del valencià Alejandro Climent i del polonès Jakub Jurkowski. Taradin ha consolidat la seva victòria amb una tacada de set triomfs consecutius entre les dues últimes proves d’ahir dissabte i les cinc primeres d’avui. El seu nivell amb el vent més fort ha set decisiu per a aconseguir la victòria. En categoria femenina la guanyadora ha set la polonesa Julia Damasiewicz que ha acabat per davant de Gisela Pulido en l’incomparable paratge de la platja de ses Illetes de Formentera.

Un podi masculí totalment nou que li serveix al rus establert a Tarifa per a enfilar-se a la primera plaça de la general del circuit Formula Kite Spain Sèries. Ara mateix i mancant l’última regata de la temporada a Tarifa del 4 al 7 de desembre, Taradin porta cinc punts d’avantatge sobre Alejandro Climent. El valencià lluitarà a Andalusia per mantenir el seu regnat en les FKSS, ja que ha guanyat les dues generals de la competició en les dues temporades que s’ha disputat el circuit.

About Author

Comments are closed.

background