TOP
IES Marc Ferrer, façana exterior. 7bts

Falten 20 professionals en els centres educatius de Formentera pocs dies abans de començar el curs

El pròxim dilluns, 11 de setembre, comença el curs escolar 2023/24 i els centres educatius de Formentera encara no tenen la plantilla completa, concretament, entre docents i personal d’aula (com ATE o PT) falten 20 professionals.
L’IES Marc Ferrer és el centre que més vacants acumula, amb 13 en total. D’aquests n’hi ha cinc que haurien de començar les classes en tres dies, si bé els vuit restants són de Formació Professional, cosa que dona més marge per trobar el personal, ja que les classes d’FP arrenquen el dia 22.
En el CEIP Mestre Lluís Andreu manca un orientador, un docent d’anglès, un de música, l’especialista en pedagogia terapèutica (PT) de l’aula UECCO (destinada a l’alumnat amb necessitats especials), un ATE (que divideix les seves funcions entre aquest centre i el CEIP Sant Ferran) i un professor tècnic de serveis a la comunitat que també exerciria a altres centres de l’illa.
En el CEIP de Sant Ferran falta l’ATE compatit amb l’escola de Sant Francesc i una mestra de suport en el segon cicle d’Infantil a mitja jornada. El CEIP El Pilar és l’únic centre de l’illa que disposa de tota la plantilla completa.
La conselleria balear d’Educació ha informat que “avui s’ha obert un procés [de contractació] per cobrir aquestes places amb personal interí”.
Segons les dades del Govern publicades aquesta setmana, el curs escolar a Formentera compta enguany amb 1230 alumnes, 45 més que l’any passat. Pel que fa als docents, entre Primària, Secundària i FP, exerciran a la nostra illa 88 professors funcionaris de carrera i 31 d’interins.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES