TOP

Febrer a les biblioteques

El Consell ha presentat avui les activitats organitzades per les biblioteques de Formentera per aquest mes de febrer, entre les quals destaca la presentació del llibre Rebeca torna a Manderley que tindrà lloc aquest dijous a les 20 h a la Biblioteca Marià Villangómez.

Poemari d’en Toni roca
El veterà poeta mallorquí Toni Roca, establert a Eivissa, presenta el seu nou poemari Rebecca torna a Manderley inspirat en l’univers del conegut director de cinema Alfred Hitchcock. Roca ha escrit per diversos mitjans de comunicació i ha realitzat pròlegs, catàlegs i presentat diversos actes culturals. Com a poeta ha publicat diverses obres com Les noies de Kansas City, Dóna’m la pau o La dona zebra. L’editor Ramón Mayol s’encarregarà de presentar l’acte.

Activitats per infants
Avui dimarts es torna a reunir el grup de Contes per parlar amb la lluna a les 17.30 h a la biblioteca Marià Villangómez. Aquest contacontes familiar, coordinat per na Xènia Fuertes, es realitza el primer dimarts de cada mes i pretén proporcionar un espai de trobada a les famílies amb nadons d’entre 0 i 4 anys amb la intenció d’oferir l’oportunitat de descobrir el gust per la lectura a través de la màgia dels contes a boixes i boixos en els seus primers mesos de vida.
Així mateix, el dimarts 18 de febrer, de 17 a 19 h al punt de lectura de Sant Ferran, es farà un Taller de creació de màscares de Carnaval adreçat a joves de 4 a 12 anys.

Club de lectura
El dimarts 25 de febrer a les 20 h es reunirà el Club de Lectura: Llegeix i gaudeix. Aquesta és la reunió mensual del club a la Biblioteca Marià Villangómez, una àgora participativa on els participants fan un col·loqui sobre el llibre que han llegit i intercanvien idees. Per a més informació podeu adreçar-vos a les encarregades de la biblioteca en l’horari habitual o a través del correu electrònic: biblioteca@conselldeformentera.cat.

Xerrada sobre la segona república
El dijous 27 de febrer a les 20 h a la biblioteca Marià Villangómez es farà la xerrada:
La qüestió autonòmica balear a la segona república. Un projecte d’estatut d’autonomia per a les Pitiüses, a càrrec d’Antonio José Viñarás, doctor en Història que a publicat diversos articles periodístics i és coautor del llibre La Segona República a Eivissa i Formentera (2016) i autor de l’obra Prensa y radio en la Ibiza de la Segunda República.

Biblioteca viatgera del Fons Pitiús de Cooperació
A més, i durant tot el mes de febrer, la biblioteca de Sant Francesc comptarà amb la Biblioteca viatgera del Fons Pitiús de Cooperació. Una mostra bianual de llibres amb diverses temàtiques com economia alternativa; medi ambient, transició energètica i canvi climàtic; pau i violència/desarmament; igualtat de gènere; consum conscient; sobirania alimentària o biblioteca infantil/juvenil, a més de pel·lícules i documentals.

Compartir

PROGRAMES