TOP
Alejandra Ferrer en una compareixença. Arxiu.

Ferrer lamenta que el secretari d’Estat no s’hagi reunit amb Formentera

La presidenta del Consell, Alejandra Ferrer, ha lamentat que el secretari d’Estat de Política Territorial i Funció Pública, Víctor Francos, hagi realitzat una gira de reunions amb el Govern balear i les administracions insulars d’Eivissa i Mallorca, però en canvi, hagi exclòs a l’illa de Formentera.
En els seus contactes a les Balears, Francos ha presentat un paquet de mesures per evitar la fuita de funcionaris en determinats territoris. A més, ha avançat que la transferència a les Balears de la competència de la gestió del litoral podria ser una realitat durant l’últim trimestre del 2021.
En un tuit emès des del seu compte personalAlejandra Ferrer afirma que “Formentera pateix la insularitat més pronunciada i no ha tengut l’oportunitat d’explicar-ho de primera mà”. La presidenta afegeix que “per fer-se una idea completa del problema de la insularitat a les Balears, cal conèixer també la nostra realitat”.
Els serveis de premsa de la Delegació del Govern han informat Ràdio Illa que l’Estat tendrà en compte les especificitats de cada administració i territori insular i que Francos no s’ha reunit amb representants del Consell de Formentera ni del de Menorca per “temes d’agenda”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES