TOP
Inici de la prova amb l’organtizador de l’event, Jesús Ferrer Guasch, del GE Espalmador i la presidenta del Consell, Anna Juan, i la consellera d’Esports, Paula Ferrer

Festa del ciclisme a Formentera amb el local Darío Ibañez assolint el liderat balear en la seva categoria

Aquest matí s’ha disputat en les nostres carreteres el Trofeu Illa de Formentera de ciclisme, puntuable pel Campionat Balear ‘Challenge’ de cinc curses. L’esdeveniment ha estat un èxit d’organització i ha comptat amb nombrosa presència d’espectadors que han animat els ciclistes mentre pedalaven sota un cel que ha respectat la jornada sense inclemències massa destacables.

En la prova reina de 82 quilòmetres, la victòria s’ha decidit en un trepidant esprint dels que creen afició que s’ha acabat emportant Luis Borràs, del Qromia Cycling Blub, amb un temps final d’una hora, quaranta-cinc minuts i cinquanta-quatre segons.

En l’altra categoria, de 46,8 quilòmetres, en la que participaven diversos formenterers al capdavant dels quals corria Darío Ibañez, Alexis Cuello ha vençut amb un temps d’una hora, dos minuts i vint-i-vuit segons, creuant la meta setze segons abans del que ha sigut la gran revelació de la competició, el mallorquí del club ciclista Manacor de la Vall, Joan Roca. La gran esperança formenterera, Darío Ibañez, del GE Espalmador, ha entrat quart gràcies al gran treball conjunt de tot l’equip, a cinc segons del tercer, però pujant al podi avui al ser el sotscampió Joan Roca d’edat cadet. Amb la seva actuació d’aquest matí, Ibañez es posa líder del Campionat ‘Challenge’ Balear en la seva categoria.

En dones, el triomf en aquesta categoria ha set per l’eivissenca del club Ibiza Cycling Team, Indre Barkute, que ha marcat un temps d’una hora, quatre minuts i vint-i-quatre segons.

Compartir

PROGRAMES