TOP
La formació l’oferirà l’educadora social i sexòloga Teresa Ramos.

Formació afectivosexual per a l’alumnat de 5è i 6è de primària i famílies

L’àrea de Benestar Social ofereix del 6 al 8 de juny una formació afectivosexual per a l’alumnat de cinquè i sisè de primària de l’illa i les seves famílies. Durant aquestes sessions es podran conèixer les bases per establir relacions respectuoses i saludables amb els altres i amb un mateix, així com repassar els canvis hormonals, emocionals i físics en l’adolescència.

Acompanyar i guiar els fills en l’adolescència
Els mateixos dies que s’imparteixen els tallers a les escoles, també s’ofereix una formació per a mares i pares amb l’objectiu de donar recursos per acompanyar i guiar els seus fills en l’adolescència i tractar amb ells temes afectivosexuals.
Així, els pares i mares de cinquè i sisè de primària del CEIP Sant Ferran estan convocats el dilluns 6 a les 17 h a la mateixa escola; els de la Mola, el dimarts 7 a les 17 h al seu centre, i les famílies del CEIP Mestre Lluís Andreu, el dimecres 8 també a les 17 h.
La formació l’oferirà l’educadora social i sexòloga Teresa Ramos, que imparteix diverses formacions als centres educatius de les Illes Balears.

Compartir

PROGRAMES