TOP
Cans eivissencs. Foto: Pepe Pérez Marí.

Quatre colles locals en el Campionat balear de caça de conills amb ca eivissenc

Aquest cap de setmana Formentera acull la XXXIII edició del Campionat de Balears de Caça de conills amb cans eivissencs, una prova en què participaran 37 caçadors i 90 cans repartits en 15 colles, a més de 15 jutges i una quinzena d’acompanyants. El certamen rep el suport del Consell de Formentera i la Federació Balear de Caça i està organitzada per les associacions de caçadors de Porto-salè, es Cap i la Mola i tendrà lloc en els seus respectius vedats.
Les quatre colles de Formentera que hi participen aspiren a repetir la gesta de la colla des Joans (Joan Andreuet, Joan Guillem i Joan Damià), l’única de Formentera que ha arribat a proclamar-se campiona autonòmica. A més de les colles dels vedats de Porto-salè, la Mola i es Cap, la representació formenterera es completa amb la colla guanyadora del darrer campionat local i integrada per Pepe Pérez, Marc Aragay i Dani Juan. Pel que fa a la representació de les altres illes, la prova ha reunit a 6 colles de Mallorca i 5 d’Eivissa.
La competició se celebra dissabte i diumenge de 10 a 13 h i a més, la tarda de dissabte, a les instal·lacions de l’escola antiga de Sant Ferran, hi haurà l’exposició de tots els cans que participen en la competició.

Compartir

PROGRAMES