TOP
Línia de producció de vaccines. Foto: Alejandro García

Formentera arriba a les 15.000 dosis de vaccí administrades

Formentera ha registrat 1 nou contagi per covid durant la darrera jornada. El total de malalts de l’illa es manté en 8 persones amb quadre lleu, aïllades i sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 732 casos de coronavirus.

A la veïna Eivissa s’han detectat 29 casos nous i s’han donat 22 altes. Així, hi ha 413 pacients que presenten un quadre lleu i resten aïllats. El nombre de persones hospitalitzades es manté en 11. D’elles, 10 són a unitats d’hospitalització i 1 a l’UCI. Tampoc varia la situació entre els professionals sanitaris, amb 11 treballadors en vigilància activa, dels quals 6 són positius.

Campanya de vaccinació
Quant a les dades de vacunació, a Formentera s’han administrat 15.023 dosis, 69 més que ahir, i hi ha 7.964 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 74,4% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, són 7.694 les persones que ja han completat la pauta d’immunització, un 71,9% de la població. Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i, per tant, només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES