Formentera arriba als 100 casos acumulats

Formentera ha registrat un nou cas de covid-19 en les darreres hores, de manera que ja són 100 els positius detectats en aquesta illa d’ençà que començà la pandèmia. Hi ha un pacient formenterer ingressat en planta a l’Hospital de Can Misses, mentre que hi ha 19 positius lleus o asimptomàtics aïllats a casa o a l’hotel pont que reben seguiment per part dels equips d’Atenció Primària. D’aquesta manera, ara com ara a Formentera hi ha 20 casos actius, un més que ahir, però 11 menys que fa una setmana.

Disminució dels casos en l’àmbit pitiús
El Laboratori de Microbiologia ha detectat en les últimes hores 43 nous positius, 42 a Eivissa i l’esmentat de Formentera. En paral·lel s’han donat en les últimes hores 57 noves altes, de manera que la xifra de pacients actius segueix la tendència descendent dels últims dies i se situa en 821, 14 menys que ahir. També continua baixant la xifra de pacients hospitalitzats, 49, un menys que ahir, tot i que la xifra de persones que reben cures intensives pel seu estat crític és de sis pacients, dos més que en l’última jornada.
A aquests contagiats cal sumar les 772 persones controlades pels equips d’Atenció Primària, pel seu estat lleu o asimptomàtic, que suposen el 94% del total, 13 menys que ahir. Així mateix, hi ha 65 professionals de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera en vigilància activa, dels quals 17 són positius.

About Author

Comments are closed.

background