TOP
La convenció es duu a terme al Centre de Convencions Internacional de Barcelona. CIF

Formentera assisteix a la II Convenció de Turespaña

L’àrea de Turisme participa aquesta setmana a la II Convenció Turespaña, la governança del turisme, que se celebra al Centre de Convencions Internacional de Barcelona. Els primers dos dies de la fira s’han fet ponències i taules redones sobre actualitat turística, bones pràctiques, sostenibilitat i intel·ligència del mercat. Així mateix, s’ha fet un avanç de la planificació del pròxim exercici per part de Turespaña.

Reunions i promoció conjunta
Avui dimecres s’estan celebrant reunions tècniques entre responsables de la Secretaria d’Estat de Turisme, Turespaña i els consellers de Turisme a l’exterior amb representants de les destinacions. En aquest sentit, el cap de Promoció Turística, Carlos Bernús, es reunirà amb 35 d’aquests representants per presentar la destinació de Formentera i fer una planificació d’accions promocionals per al 2023.

Entre els principals contactes destaquen les trobades amb els consellers de Turisme d’exterior de Turespaña dels països escandinaus, l’Índia, Singapur, Tòquio, Bombai o Nova York, així com d’Itàlia, França o Alemanya, entre d’altres. “Aquestes trobades ens ajuden a dirigir la promoció de la pròxima temporada, amb l’orientació dels agents de Turespaña, per veure on hem d’enfortir la nostra presència, així com poder fer promoció conjunta per abaratir costos”, ha apuntat Bernús.

A la convenció, el cap de Promoció també ha explicat als representants de l’àrea de coneixement i estudi de Turespaña la feina que es fa des de l’Observatori de Dades de Formentera per millorar la coordinació amb els representants estatals i així elaborar un pla estratègic en concordança amb l’agenda 2030.

Compartir

PROGRAMES