TOP
Imatge d’arxiu de l’Hospital de Can Misses.

Formentera baixa fins als 22 actius i a Eivissa mor un home a l’UCI

En les darreres hores no s’ha detectat cap positiu en covid i s’ha concedit una alta a Formentera, de manera que la xifra de casos actius baixa de 23 a 22. Tots els afectats de l’illa presenten un quadre lleu o asimptomàtic, de manera que resten sota vigilància facultativa i aïllats a casa o a l’hotel pont.
D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat a Formentera 691 contagis de coronavirus.
A Eivissa s’han detectat 8 nous positius i s’han concedit 28 altes. Hi ha 399 afectats lleus (19 menys que ahir) i 18 que requereixen atenció hospitalària (1 menys que ahir): 5 a l’UCI i 13 a planta. Així mateix, l’àrea de Salut pitiüsa ha informat de la defunció d’un home de 76 anys que estava ingressat a l’UCI.
Pel que fa a la xifra de professionals sanitaris en vigilància activa, ha baixat d’11 a 8, dels quals 7 són positius, un menys que ahir.

Vaccinació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 13.026 dosis (20 més que ahir) i hi ha 7.255 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 67,8% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 7.019 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 65,6% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES