TOP
La fira se celebrarà el el pròxim dijous 9 de març. CIF

Formentera celebra la segona edició de la Fira d’Ocupació i Emprenedoria

L’àrea de Desenvolupament Local i Emprenedoria ha presentat avui la segona edició de la Fira d’Ocupació i Emprenedoria de Formentera que se celebrarà el pròxim 9 de març al jardí de ses Eres i al centre Antoni Tur ‘Gabrielet’.

La presidenta del Consell i consellera d’Emprenedoria, Ana Juan, ha assenyalat que “després de la bona experiència de la primera fira, volem consolidar una iniciativa que té l’objectiu de posar en contacte empreses i treballadors, a més d’apropar i impulsar la formació tant dels joves que arriben al mercat laboral com dels demandats de feina”. Juan ha incidit que “som conscients de les necessitats tant de les empreses per trobar treballadors com dels treballadors per buscar llocs de feina adequats a les seves capacitats”.
La cap de l’executiu insular ha destacat els avenços que s’estan fent des de l’administració amb la posada en marxa del projecte Formentera Impulsa, “que aglutina molts dels objectius marcats per millorar la competència i formació a la nostra illa”.

Quinze empreses participants, nou entitats i formenteraimpulsa.cat
L’any passat es va fer una enquesta via telemàtica als participants, on més del 80% estava satisfet amb el resultat de la fira i va mostrar l’interès a participar en pròximes ocasions. L’edició passada hi varen participar dotze empreses i sis entitats, i es van dur a terme més de cent cinquanta entrevistes de feina. De fet, la majoria dels participants repeteixen enguany i n’hi ha de nous. Ara com ara, hi ha quinze empreses i nou entitats de l’àmbit de l’ocupació o l’emprenedoria inscrites. Les empreses disposaran d’un espai per exposar les seves ofertes, rebre els currículums dels candidats i fer-los entrevista ràpida.
Enguany al web formenteraimpulsa.cat, a l’apartat dedicat a la II Fira d’Ocupació i Emprenedoria de Formentera, s’ha inclòs un llistat amb les empreses que hi participen amb les ofertes que presenten, i s’ha penjat un formulari per emplenar mitjançant el qual els candidats poden enviar els seus currículums.
Com l’any passat, la fira d’Ocupació i Emprenedoria ofereix xerrades i tallers oberts a totes les persones interessades.

Programació:
9.30 h Inici de la II Fira d’Ocupació i Emprenedoria de Formentera 2023
10 h Xerrada SOIB: “Què pot fer el SOIB per tu?” a càrrec d’Álvaro de la Fuente
11h Xerrada IDI: “Recursos públics per a Emprendre” a càrrec de Pere Jiménez
11.40 h Descans
12.15 h Taller IES Marc Ferrer (Aula d’Emprenedoria): “Metodologies àgils en acció”
13.15 h Taller IDI: “Com planificar el meu futur professional” a càrrec de Pere Jiménez
14.15 h Taller IDI: “Claus per a una comunicació eficaç (elevator pitch)”, a càrrec de Pere Jiménez

Aquesta II Fira s’organitza conjuntament amb l’IES Marc Ferrer i el Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), amb la col·laboració de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI), la Cambra de Comerç, la Pimef i la participació d’empreses de Formentera.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES