Formentera cerca nou jutge de pau

Fins al proper sis de novembre, resta obert el termini per a presentar sol·licituds per a ocupar la plaça vacant de jutge de pau a Formentera. Aquells o aquelles que estiguin interessats a ocupar l’esmentada plaça, hauran de presentar sol·licitud en un escrit dirigit a la presidència del Consell.
Així ho indica una resolució signada per la presidenta del Consell, Alejandra Ferrer, emesa el passat 8 d’octubre i publicada avui dijous al Butlletí Oficial de Balears (BOIB).
Cal destacar que li correspon al plenari de la màxima institució insular la tria del nou jutge o jutgessa de pau, així com la seva persona substituta, i que en cas de no presentar-se ningú a la plaça, serà el ple de la Corporació qui triarà lliurement i comunicarà l’acord al Jutjat de Primera Instància del partit judicial.

Renúncia de l’anterior jutge de pau
La plaça de jutge de pau de Formentera va quedar lliure el passat agost en renunciar-hi el seu darrer titular, Joan Yern, en haver estat detingut i acusat per presumpta comissió d’un delicte de lesions, afavorir presumptament la propagació de la covid, i un altre delicte contra els drets dels treballadors per no respectar les normes de riscos laborals.

About Author

Deixa una resposta

background