TOP

Formentera contractarà personal per el nou Centre d’Esports Nautics i per atendre el Far de la Mola

De cara a la pròxima temporada estival i entre Setmana Santa i el mes de maig, el Consell de Formentera convocarà un borsí d’auxiliars informadors, per atendre el Far de la Mola, el Centre d’Esports Nàutics de Formentera i les Oficines d’Informació Turística i completar les plantilles de controladors de zona blava, del servei d’inspecció, del servei d’Escola d’Estiu i per a reforçar el servei de neteja.

Al servei de Regulació de vehicles es sumaràn a l’equip existent tres llocs de treball: un tècnic de projectes, que haurà de ser una persona amb requisit de grau universitari. S’ocuparà del seguiment diari del projecte i de la relació amb les organitzacions i empreses vinculades amb la mesura.
També es busca una persona amb requisit de tècnic superior per coordinar les bases de dades de projectes, i una persona de perfil auxiliar administratiu per col·laborar en agilitzar la tramitació de les noves altes al sistema.

Totes aquestes ofertes es publicaran en els pròxims dies, abans de Setmana Santa, a l’apartat d’ofertes públiques a Formentera del Servei d’Ocupació de les Illes Balears, el SOIB, que permet que s’hi apunti qualsevol persona interessada de manera telemàtica.

Compartir

PROGRAMES