TOP
La nova llei suposarà una inversió pública de 55 milions d’euros i un canvi substancial cap al model turístic del futur. Foto: CAIB

Formentera demana treballar i consensuar la nova llei balear de Turisme

La presidenta del Consell, Ana Juan, ha valorat com a positiva la nova llei balear de Turisme, ja que permetrà avançar vers la sostenibilitat social, econòmica i mediambiental de les illes.
Juan espera ara que des del Govern es tinguin en compte les necessitats i particularitats de cada illa i es convoqui totes les administracions implicades per treballar en la millora del text.

Per la seva banda, la vicepresidenta i titular de Turisme, Alejandra Ferrer, pensa que hauria d’haver existit un consens previ en l’elaboració de la nova norma i reclama autonomia en la presa de decisions. Així i tot, valora positivament que el fons de la nova llei prioritzi els aspectes mediambientals.

Cal recordar que la nova llei, presentada aquesta setmana a Madrid, s’ha desenvolupat amb l’objectiu que les Illes Balears puguin continuar liderant el turisme gràcies a tota una sèrie de transformacions que duguin la destinació a ser plenament sostenible i circular.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES