TOP
Instantània de la reunió.

Formentera destina 34.794 € en ajudes al transport terrestre

El conseller de Mobilitat, Rafael González, ha participat avui a la reunió el Consell Balear de Transports Terrestres que ha estat presidida per Francina Armengol i el conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí Ribas, ‘Agustinet’. També han estat presents representants dels altres consells insulars, així com del sector.

Ajudes “molt necessàries”
A la trobada, el Consell de Formentera i el Govern balear han acordat destinar 34.794 €, amb una aportació del 50% per part de cada administració, a empreses i autònoms: de transport del servei discrecional (autobusos), de transport terrestre de mercaderies, taxistes i empreses de lloguer de vehicles.
“En aquests moments de pandèmia i de molta dificultat per al sector de transport terrestre, hem considerat que aquestes ajudes són molt necessàries i valoram molt positivament que aquest acord també compti amb el vistiplau del sector. Ara treballarem perquè arribin de manera àgil”, ha declarat el conseller Rafael González.

Distribució
La distribució dels fons per illes s’ha fet atenent les dimensions de cada sector a cada illa. En la proposta inicial es planteja que la quantitat que pugui rebre cada empresa o autònom es fixi en funció del nombre de vehicles, però hi ha la possibilitat de modular aquest criteri tenint en compte, per exemple, el nombre de places en la convocatòria que es farà pública ben aviat, sempre d’acord amb el sector.

El sector de Formentera rebrà un total de 34.794 euros
−20.370 euros (discrecional i vtc)
−6.456 euros (taxi)
−5.334 euros (mercaderies)
−2.634 euros (de lloguer vehicles)

Compartir

PROGRAMES