TOP
Test de prova de la covid.

Formentera es manté amb 5 casos actius lleus

En la darrera jornada no s’ha detectat a Formentera cap nou positiu en covid ni tampoc s’ha concedit cap alta. La xifra de casos actius es manté en 5, els mateixos que fa una setmana però menys que els 23 de fa 14 dies. Tots els contagiats de l’illa presenten un quadre lleu o asimptomàtic i resten a casa o a l’hotel pont sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 696 casos de coronavirus a l’illa.
A Eivissa s’han registrat 7 nous casos i hi ha 291 afectats lleus (7 més que ahir). A més, 32 pacients requereixen atenció hospitalària: 4 a l’UCI i 28 a planta. Finalment, segueix sense canvis la situació entre els professionals sanitaris, amb 6 treballadors en vigilància activa, dels quals 5 són positius.

Vaccinació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 13.304 dosis (19 més que ahir) i hi ha 7.375 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 68,9% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 7.206 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 67,3% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES