TOP
Estand de Formentera a la capital biscaïna. CIF

Formentera es promociona a Bilbao

Formentera es promociona entre avui i diumenge a la fira Expovacaciones de Bilbao. “En aquesta fira, oberta al públic, la nostra destinació s’acull amb molt d’interès per la facilitat de connexió amb vol directe [a Eivissa] i perquè el turista d’Euskadi cerca destinacions de platja que contrastin amb la seva oferta”, ha explicat el cap de Promoció, Carlos Bernús.

Oferta fora de la temporada alta
Formentera compta amb un estand propi on es mostra el millor de la seva gastronomia, i on també es faran degustacions de vins. Així mateix, es promocionen les rutes verdes i ornitològiques, així com totes les activitats que es poden fer a l’illa fora de la temporada alta i que es poden consultar al cartell d’activitats del mes de maig del web de Turisme. Mitjans de comunicació com la ràdio Onda Vasca i TeleBilbao també faran difusió de l’oferta de l’illa.

Periodistes convidats
D’altra banda, aquesta setmana també es fan activitats promocionals des de Formentera. En concret, hi ha un equip de periodistes de la revista Telva i del suplement Destinos del Periódico de Catalunya, “que volen veure in situ les oportunitats que ofereix Formentera en temporada baixa i després transmetre-les”, ha afegit Bernús. Així mateix, diumenge s’emetrà en directe el programa “Gente Viajera” d’Onda Cero adreçat al públic estatal.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES