TOP
Platja de ses Illetes, fora de temporada. CIF

Formentera es promociona a Roma i Bilbao

Formentera participarà entre divendres i diumenge en dues fires: la Roma Travel Show 2022, a Itàlia, i l’Expovacaciones, a Bilbao, Euskadi.

Bones connexions
A la fira italiana, Formentera comptarà amb un estand de la mà de Turespaña on es promocionarà l’illa entre el segon mercat més important pel que fa al nombre de turistes. A Bilbao també es comptarà amb material promocional en un estand propi per Formentera.
“Les dues fires són de públic finalista, entre el qual Formentera desperta gran interès, tant en el públic estatal com en l’italià, i també hi ha presència de premsa especialitzada”, ha explicat el cap de promoció, Carlos Bernús. En aquest sentit, Bernús ha destacat que aquestes dues ciutats “tenen molt bones connexions amb l’aeroport d’Eivissa”.

Programa de promoció
A més, durant aquesta setmana segueixen les accions promocionals. Demà dimecres a les 12.30 h es farà en directe des de la sala d’actes del Consell el programa d’Onda Cero “Más de uno Mallorca” amb Elka Dimitrova i Agustín El Casta.
Amb aquesta col·laboració es pretén atraure turisme de les illes a Formentera durant la temporada baixa. Les persones interessades poden assistir de públic.

Caps de setmana gastronòmics amb ‘influencers’ convidats
Així mateix, aprofitant la celebració dels caps de setmana gastronòmics, el cap de setmana passat i el vinent l’àrea de promoció dóna suport a la visita d’un total de quinze ‘influencers’ gastronòmics que arriben a uns tres milions de seguidors, ha destacat Bernús.
Recordam que la promoció de Formentera se centra a atreure un turisme de qualitat, sobretot en els extrems de temporada, que sigui respectuós amb l’ecosistema, estigui interessat en l’oferta esportiva o cultural i que vulgui conèixer el patrimoni de l’illa.

Compartir

PROGRAMES