TOP
Taula rodona ITB 2022. CIF

Formentera es promociona com a destinació sostenible a Berlín

Formentera es promociona aquests dies a l’ITB de Berlín que se celebra de manera telemàtica fins avui dijous. Precisament aquest matí, el cap de promoció turística, Carlos Bernús, ha fet una connexió en directe des del Palau de Congressos de Palma, juntament amb representants dels altres consells, per participar en una taula rodona sota el títol “Illes Balears. Experiència i noves oportunitats”.

Quart mercat en nombre de visitants
En aquesta trobada, Bernús ha presentat Formentera davant el sector i la premsa especialitzada com una illa sostenible amb projectes pioners, com ara el Formentera.eco, de regulació d’entrada de vehicles, o el Save Posidonia Project, que interessen especialment en un mercat com l’alemany, quart en nombre de visitants de la nostra illa, que dóna importància a les mesures ecològiques.

“A més d’una destinació sostenible, també hem presentat Formentera com una destinació idònia per al turisme familiar o per als amants de la natura. Hem explicat tota l’oferta que tenim en els mesos de temporada baixa, com les rutes verdes, ornitològiques i patrimonials, i l’oferta cultural, l’esportiva i la gastronòmica”, ha afegit Bernús.

Previsions per a l’estiu
El cap de promoció ha assegurat que “al mercat de Formentera encara no ens consta que hi hagi cancel·lacions per la invasió de Rússia a Ucraïna”, però sí que ha assegurat que “lògicament, el conflicte bèl·lic genera incertesa en vista a la propera temporada turística i pot tenir repercussions en els preus, en l’economia dels nostres visitants i, en conseqüència, en les reserves; un estiu més, el sector haurà de ser flexible, com ja ho ha set en els passats dos anys a causa de la covid”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES