TOP
Imatge d’arxiu del CEIP Mestre Lluís Andreu.

Formentera i Menorca, les illes sense contagis en els centres educatius

Entre el 24 i el 30 d’octubre els centres educatius de Formentera han sumat la quarta setmana consecutiva sense registrar cap positiu en covid-19, segons ha informat la portaveu del Govern, Pilar Costa.
Durant la setmana esmentada, a les Illes Balears un total de sis docents —quatre a Mallorca i dos a Eivissa— han donat positiu en una prova PCR. Aquesta xifra representa el 0,03 % dels 16.340 docents que hi ha als centres educatius de les Illes Balears.
Pel que fa a l’alumnat, 224 infants i joves han donat positiu, xifra que suposa el 0,12 % d’alumnes. Per illes, d’aquests 224 positius, 188 són de Mallorca i 36 d’Eivissa, mentre que a Menorca i a Formentera no n’hi ha hagut cap.
Pel que fa als grups en quarantena, s’estima que la setmana passada se n’hi van posar 22, la qual cosa suposa el 0,27 % de total d’aproximadament 8.000 grups que hi ha a les Illes Balears. Actualment, hi ha 32 grups en quarantena en 27 centres de les Illes Balears (el 6,37 % del total de centres), dels quals 18 són a Mallorca, quatre a Menorca i cinc a Eivissa.
Quant a la proporció d’estudis de contacte que donen negatiu, aquesta setmana passada va ser del 97 %, la mateixa proporció que la setmana anterior.

Cribratges
Pel que fa als cribratges, aquesta setmana s’han aplicat a 148 alumnes i 17 docents d’un total de 38 col·legis. El resultat d’aquests cribratges és de quatre positius.

Compartir

PROGRAMES