TOP

Formentera no fa net i suma un cas més de covid després de tres setmanes

Després de tres setmanes sense que s’haguessin comunicat nous casos de covid-19 a Formentera, avui l’Àrea de Salut pitiüsa ha informat d’un nou contagiat amb caràcter lleu o asimptomàtic. Amb aquest pacient són dos els casos actius afectats per la pandèmia a Formentera. Ambdós casos no revesteixen gravetat i resten aïllats a casa, rebent el seguiment dels equips d’Atenció Primària. D’ençà que començà la pandèmia a Formentera s’han detectat 108 casos de coronavirus.

Pitiüses: 52 altes i 53 nous positius
En l’última jornada el Laboratori de Microbiologia de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera ha detectat 53 nous positius, tots a Eivissa menys l’esmentat cas de Formentera. Si bé el diumenge es van realitzar 94 determinacions de PCR, ahir es va tornar a la xifra de 500 proves en una sola jornada.
D’altra banda, en les últimes hores s’ha registrat una xifra molt similar d’altes a la de nous contagis, exactament 52, que situen les curacions d’ençà que començà la pandèmia en les 2.217. Així, la xifra de pacients actius a les Pitiüses es manté pràcticament igual que ahir, 464, un més que en l’última jornada.
El nombre de pacients ingressats augmenta i passa de 33 a 39, dels quals quatre han set hospitalitzacions de persones migrades arribades a les costes d’Eivissa que han resultat positius i que es troben asimptomàtics, però que són ingressats per a garantir un adequat aïllament. Així mateix, 425 persones estan en seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària, 423 a Eivissa i els dos casos de Formentera. La xifra de professionals en vigilància es redueix i passa de 32 a 29, dels quals vuit treballadors són positius.

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES